BMW 8 Serie | Breeman BMW voorraad

BMW 8 Serie | Breeman BMW voorraad

De BMW 8 Serie maakt onderdeel uit van het toekomstige productoffensief van BMW dat zich richt op het hogere luxe-segment. Een nieuw hoofdstuk in de historie van BMW’s sensationele sportauto’s. De nieuwe BMW 8 Serie is met recht een ‘Gentleman’s Racer’ te noemen.
 

BMW 8 Serie Coupé en BMW 8 Serie Cabrio

De BMW 8 Serie is er in verschillende carrosserievarianten, namelijk BMW 8 Serie Coupé, BMW 8 Serie Cabrio en de BMW M8 Gran Coupé. De BMW 8 Serie is standaard zeer luxe uitgerust en maakt indruk tot in het kleinste detail. Het karakter van een sportauto gecombineerd met de elegantie van de BMW luxeklasse.  
 

Motorvarianten BMW 8 Serie

Er zijn verschillende motorvarianten beschikbaar voor de nieuwe BMW 8 Serie, zowel benzine- als dieselvarianten.

BMW 8 Serie benzine                                  BMW 8 Serie diesel
BMW 850i xDrive Coupé                               BMW 840d xDrive Coupé
BMW 850i xDrive Cabrio                               BMW 840d xDrive Cabrio

 

BMW 8 Serie prijs.

De BMW 8 Serie is verkrijgbaar vanaf € 127.813,-. Hiervoor rijdt u een BMW 840d xDrive Coupé. Bent u benieuwd naar de prijs voor een BMW 850i xDrive Coupé? Of wilt u meer weten over de prijzen van de verschillende BMW 8 Serie carrosserievarianten? Download direct de BMW 8 Serie prijslijst!
 

BMW 8 Serie kopen?

Wilt u graag een nieuwe BMW 8 Serie kopen? Wij hebben zowel de BMW 840d als BMW 850i op voorraad. Het voordeel van een nieuwe BMW 8 Serie uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie.

Een greep uit ons nieuwe BMW 8 Serie aanbod


Een greep uit ons BMW 8 Serie occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste 8 Serie voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een 8 Serie of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij breemanbmwvoorraad.nl aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000

Contact