BMW i3 / BMW i3s | Breeman BMW voorraad

BMW i3 / BMW i3s | Breeman BMW voorraad

De nieuwe BMW i3 en de sportieve BMW i3s zijn 100% elektrisch en voorzien van talloze innovaties en vernieuwende technologieën. Hierdoor is hij geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. Met een krachtige 120Ah accu is de BMW i3 actieradius in de praktijk 260 kilometer. Nog meer elektrisch rijplezier in de stad en daarbuiten. Ervaar de vrijheid!
 

Specificaties en actieradius BMW i3 / BMW i3s.

De BMW i3 komt er in twee modellen: namelijk BMW i3 en de BMW i3s. Het BMW i3 bereik is bij beide modellen gelijk. Het grote verschil zit hem in het vermogen. De BMW i3 heeft een vermogen van 170 pk tegenover 184 pk van de extra sterke BMW i3s. Daarnaast is ook het uiterlijk anders. De BMW i3s oog sportiever. Dit komt door zijn bredere voorbumper, exclusieve 20-inch lichtmetalen wielen en 40 millimeter meer spoorbreedte.
 

Prijs BMW i3 / BMW i3s.

De BMW i3 is verkrijgbaar vanaf € 41.995,-. Liever de sportievere variant? De BMW i3s rijdt u al vanaf € 45.694,-. De BMW i3 is een volledig elektrische BMW waardoor deze zeer duurzaam is. De overheid stimuleert het gebruik van elektrische auto's. Hierdoor is de BMW i3 bijtelling zeer laag, slechts 4%. Bekijk snel de BMW i3 prijslijst voor een volledig overzicht van de prijzen.


BMW i3 / BMW i3s kopen? 

Wij hebben altijd een ruime voorraad nieuwe modellen en BMW i3 occasions met uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW i3 of nieuwe BMW i3s uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een tweedehands BMW i3 of BMW i3s occasion is financieel gezien aantrekkelijk.
 

BMW i3 / BMW i3s leasen.

Private Lease BMW i3.

Milieubewust, 100% elektrisch, stijlvol en een praktijkbereik van 260 kilometer. Private Lease de BMW i3 nu vanaf € 579,- per maand. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Zakelijk leasen BMW i3.

Liever zakelijk leasen? De bijtelling BMW i3 is slechts 4%. Vanaf € 53,- per maand voor de BMW i3 of € 59,- voor de extra sportieve BMW i3s is premium rijden voor iedereen bereikbaar. Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Een greep uit ons nieuwe BMW i3 aanbod


Een greep uit ons BMW i3 occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste i3 voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een i3 of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij breemanbmwvoorraad.nl aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000

Contact