De BMW X1 is de maatstaf in het segment van de premium middenklasse SAV's. Met zijn compacte afmetingen, ruime interieur en hoge zitpositie staat de BMW X1 model voor de BMW X filosofie en verplaatst hij zijn passagiers dankzij het optionele BMW xDrive vierwielaandrijvingssysteem van de stad net zo gemakkelijk naar het terrein. Aantrekkelijk voor zowel de particuliere als zakelijke rijder is het uitgebreide motorenaanbod van de BMW X1. De populairste motoriseringen zijn de BMW X1 sDrive18i tot de 192 pk sterke BMW X1 sDrive20i die tijdelijk verkrijgbaar is als aantrekkelijke Orange Edition.


BMW X1 specificaties. 

Voor de BMW X1 is een uitgebreid motorenaanbod beschikbaar. Van een zeer efficiënte V benzinemotor in de BMW X1 sDrive18i en BMW X1 xDrive20i tot een potente 2,0-liter dieselmotor in de BMW X1 sDrive20d. De keuze is aan u. Wist u dat alle motoren zijn voorzien van BMW Twinpower Turbo technologie? Dit staat voor snelheid en sportiviteit. Tegelijkertijd zijn ze bijzonder zuinig en houden ze de emissie beperkt. Met als resultaat nog meer efficiency, dynamiek – en rijplezier.
 

Prijs BMW X1.

De BMW X1 is verkrijgbaar vanaf € 44.084,-. Het gaat hierbij om een nieuwe BMW X1 sDrive 18i. De overige BMW X1 prijzen vindt u in deze prijslijst!
 

BMW X1 kopen? 

Bent u van plan om een nieuwe of gebruikte BMW X1 te kopen? Wij hebben een ruim aanbod nieuwe BMW X1 voorraadmodellen en BMW X1 occasions met uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW X1 uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een BMW X1 occasion kan financieel aantrekkelijk zijn.
 

BMW X1 Private Lease.

Wist u trouwens dat wij ook verschillende financieringsvormen aanbieden op onze BMW modellen? Naast het bekende zakelijk leasen kunt u ook als particulier een leasecontract afsluiten. De BMW X1 private leasen kan al vanaf €614,- per maand. Hiervoor rijdt u een gloednieuwe BMW X1. De enige kosten die hier nog bij komen zijn die voor benzine en eventuele bekeuringen. 

Een greep uit ons nieuwe BMW X1 aanbod


Een greep uit ons BMW X1 occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste X1 voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een X1 of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij breemanbmwvoorraad.nl aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000

Contact