De BMW X2 volgt volledig zijn eigen weg. Met de coupe-achtige daklijn, het merkembleem op de zijkant en het eigenzinnig design pakt dit lid van de X-familie brutaal de spotlight. De BMW X2 is een leider en volgt zijn eigen weg. Durft u dit aan?
 

BMW X2 specificaties.

Het uiterlijk van de BMW X2 wordt gekenmerkt door een combinatie van dynamische proporties en een langgerekte coupé- achtige daklijn met lage raampartijen. Daarnaast is de BMW X2 korter en lager dan de BMW X1, maar heeft wel dezelfde wielbasis waardoor hij dezelfde rijeigenschappen bezit. U kunt uw BMW X2 configureren zoals u zelf wilt. Een BMW X2 met M Performance pakket of toch liever de BMW X2 in het zwart. Alles is mogelijk!

 

Motorvarianten BMW X2.

Er zijn verschillende motorvarianten beschikbaar voor de BMW X2, zowel BW X2 diesel motoren als BMW X2 benzine motoren. Het aanbod van BMW X2 motoren varieert van de BMW X2 xDrive20d (190pk) tot de BMW X2 sDrive20i (192pk).

 

Prijs BMW X2.

De BMW X2 is verkrijgbaar voor een nieuwprijs vanaf € 45.710,-. Hiervoor rijdt u de BMW X2 sDrive18i met 140 pk en handgeschakelde versnellingsbak. Benieuwd naar de overige BMW X2 prijzen? Download direct de prijslijst

 

BMW X2 kopen?

Wilt u graag een BMW X2 kopen? Wij hebben altijd een ruime BMW X2 voorraad met uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW X2 uit voorraad is de snelle levering (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een BMW X2 occasion is financieel erg aantrekkelijk.

 

BMW X2 Private Lease.

Wist u trouwens dat wij ook verschillende financieringsvormen aanbieden op onze BMW modellen? Naast het bekende zakelijk leasen kunt u ook als particulier een leasecontract afsluiten. De BMW X2 leasen kan al vanaf € 649,- per maand.

Een greep uit ons nieuwe BMW X2 aanbod


Een greep uit ons BMW X2 occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste X2 voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een X2 of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij breemanbmwvoorraad.nl aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000

Contact