De BMW X5 wordt ook wel gezien als de grondlegger van de BMW X familie en marktleider van het premium SAV segment. Met de vierde generatie BMW X5 opent BMW een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal. Met een nieuw design, meer comfort, sportiever rijgedrag en de beschikbaarheid over innovatieve voorzieningen laat de X5 weer zien dat hij de onbetwiste leider is.
 

BMW X5 specificaties.

De nieuwe BMW X5 is uitgerust met nieuwe technologieën voor meer veiligheid en maximale rijdynamiek, ongeacht de ondergrond. Tot de standaarduitrusting van de BMW X5 behoort het intelligente BMW xDrive vierwielaandrijvingssysteem, met de nadruk op de aandrijving op de achterwielen. Hierdoor ervaart u de rijeigenschappen die u van BMW gewend bent, gecombineerd met de voordelen van een SUV.

 

Motorvarianten BMW X5.

Voor de BMW X5 zijn 3 motorvarianten beschikbaar.

BMW X5 benzine                    BMW X5 diesel
BMW X5 xDrive 40i                  BMW X5 xDrive 30d
                                                 BMW X5 xDrive 50d

In de loop van 2019 wordt er een BMW X5 Hybride aan het motoraanbod toegevoegd.

 

Prijs BMW X5.

De BMW X5 2018 is alweer de vierde generatie BMW X5. Verkrijgbaar vanaf € 93.295,-. Hiervoor rijdt u een nieuwe BMW X5 xDrive 30d. Benieuwd naar de overige BMW X5 prijzen? Download direct de prijslijst
 

BMW X5 kopen?

Wij hebben altijd een ruime voorraad nieuwe modellen en BMW X5 occasions met uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW X5 uit voorraad (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een tweedehands BMW X5 is financieel gezien aantrekkelijk.

Een greep uit ons nieuwe BMW X5 aanbod


Een greep uit ons BMW X5 occasions aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste X5 voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een X5 of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij breemanbmwvoorraad.nl aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000

Contact