De BMW X6 heeft een uitgesproken karakter. Hij combineert de robuuste uitstraling van een BMW X model met de sportieve trekken van een coupé. De fasinerende Sports Activity Coupe staat zelfverzekerd op de weg en is een ware nekkendraaier. De BMW X6 is gericht op prestatie en ultieme perfectie en dat is zichtbaar.
 

BMW X6 specificaties.

Dankzij het BMW xDrive vierwielaandrijvingssysteem verplaatst de BMW X6 zich net zo makkelijk door de stad als over het terrein. De BMW X6 wordt standaard uitgerust met de achttraps Steptronic sporttransmissie met schakelpaddles aan het stuur.

 

Motoraanbod BMW X6.

Voor de BMW X6 zijn zes motorvarianten beschikbaar, zowel benzine als diesel.

BMW X6 benzine                               BMW X6 diesel
BMW X6 xDrive 35i                             BMW X6 xDrive 30d
BMW X6 xDrive 50i                             BMW X6 xDrive 40d
                                                            BMW X6 xDrive 50d
                                                            BMW X6 M40d

 

Prijs BMW X6.

De BMW X6 is nieuw verkrijgbaar vanaf € 107.469,00,-. Hiervoor rijdt u een nieuwe BMW X6 xDrive 30d. Benieuwd naar de BMW X6 prijzen voor de overige motorvarianten? Download direct de prijslijst

 

BMW X6 kopen? 

Wij hebben altijd een ruime voorraad nieuwe modellen en BMW X6 occasions met uiteenlopende specificaties. Het voordeel van een nieuwe BMW X6 uit voorraad is de snelle levertijd (vaak al binnen een week) en standaard drie jaar fabrieksgarantie. Een BMW X6 occasion is financieel aantrekkelijk.

Contact opnemen

Heeft u uw gewenste X6 voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een X6 of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij breemanbmwvoorraad.nl aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000

Contact