De nieuwe BMW X7 zet de toon in het luxe topsegment. “The President” koppelt luxe met een sportieve persoonlijkheid. De X7 is het boegbeeld op het gebied van exclusiviteit en interieurruimte, zo is er royale ruimte op alle drie de zitrijen. De luxueuze nieuwkomer wordt standaard geleverd met 7 zitplaatsen. Optioneel kan de middelste rij worden vervangen door 2 individuele comfortstoelen.
 

BMW X7 motorenaanbod. 

Bij de marktintroductie in mei 2019 zijn er drie verschillende motoren beschikbaar. Hiervan bestaat de keuze uit 2 dieselmotoren en een benzinemotor. Het topmodel is op dit moment de BMW X7 M50d, met een motorvermogen van 400pk. Het “instapmodel” is de BMW X7 xDrive30d met 265pk.
 

BMW X7 specificaties. 

De designtaal bestaat uit een prominent front, grote ramen en een lange daklijn. Daarnaast valt de grote bodemvrijheid op. Net als de nieuwe BMW X5 kan de achterklep van de BMW X7 in twee delen worden geopend. BMW Intelligent Personal Assistant maakt de communicatie tussen bestuurder en het voertuig op het hoogste niveau mogelijk. Het systeem leert namelijk zelfstandig wat de voorkeursinstellingen zijn van de bestuurder en past zich hierop aan. Middels spraakbediening kan u ook verschillende acties uitvoeren.

De BMW X7 is standaard zeer rijk uitgerust met onder andere:

  • BMW Operiation System 7.0 die u op 5 verschillende manieren kunt bedienen. Dit kan via BMW Gesture Control tot aan het gebruik van het touchscreen van het 12,3 inch grote BMW Control Display.
  • Lichtmetalen 20-inchwielen zijn standaard. Optioneel levert BMW lichtmetalen 21- en 22-inchwielen.
  • Luchtvering op zowel de voor- als de achteras en adaptieve wielophanging met elektronisch instelbare dempers.
  • 4-Zoneautomatische airconditioning, ambiance verlichting en een driedelig glazen panoramadak.
  • Lederen bekleding ‘Vernasca’, ook op het stuurwiel.
     

BMW X7 prijs. 

De BMW X7 is verkrijgbaar vanaf vanaf € 115.350,-. Het gaat hierbij om een nieuwe BMW X7 xDrive30d. De overige prijzen vindt u in deze BMW X7 prijslijst!
 

BMW X7 kopen? 

Wilt u graag een nieuwe BMW X7 kopen? De BMW X7 staat vanaf mei in onze showrooms. 

Een greep uit ons nieuwe BMW X7 aanbod


Contact opnemen

Heeft u uw gewenste X7 voorraadmodel gevonden? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld een proefrit of een offerte. Heeft u vragen over het (zakelijk) kopen of leasen van een X7 of wilt u meer weten over BMW Private Lease? Dan bent u ook bij breemanbmwvoorraad.nl aan het juiste adres.

Stel uw vraag via info@breemanbmw.nl, onze chatservice of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen:

Breeman BMW - Rotterdam:010-4854473
Breeman BMW - Gouda:0182-513000

Contact